Koncertszervezés: Vitelki Edit 0630-9351-605

Sztártanárnál tanul a sztárjelölt

Britney Spears magyar hangja: Széles Iza

Úgy látszik, Széles Iza lépésről lépésre hódítja meg a filmipart: a High School Musical 3-hoz még csak a hangját adta (a vége főcím dalt énekli a magyar változatban Dósa Matyival,) a jövő héttől azonban már teljes valójában láthatjuk a filmvásznon!

Made in Hungaria filmforgatás – a rajongó lányok

Iza ugyanis szerepet kapott a Fenyő Miklós életét feldolgozó „Made in Hungária” című produkcióban, mégpedig egy nagy rajongót, egy kubai lányt alakít. A film további érdekessége, hogy egyik másik „megasztáros”, Puskás Peti is nagyot játszik benne: a fiatalembernek ezúttal egy pártvezető tehetségtelen fiát alakítja.

Ha már a Megasztárnál tartunk… Eldőlt, hogy Iza a további ének tanulmányait Csík Sándornál folytathatja, aki többek között a Megasztár versenyzőinek is a tanára. Nagy szó ez, hiszen Csík Sándorhoz tényleg nehéz bekerülni, ám egy meghallgatás meggyőzte a tanár urat arról, hogy Izával érdemes foglalkoznia.

- Komoly megtiszteltetés ez számomra – meséli Iza – és nagyon feldob. Ha a színpadon állok, mindig a legjobbat akarom kihozni magamból… épp ehhez kapok rengeteg segítséget a közös órákon.

De kanyarodjunk vissza a mozihoz! A film premier előtti vetítése kedden este lesz a MOM Parkban, majd ezt követi Neményi Ádám producer tavalyi, nagy sikerű ötletének folytatása, a 60-as évek házibulija. Iza természetesen itt is fellép, mégpedig az „I love rock’n roll” című film nagy számával. Az előadás érdekessége, hogy a dal „britney spears-es” változatát hallhatjuk.

 

 


 

Nyáron filmszerep, ősszel nagylemez

A Universal is felfigyelt Széles Izára


Izgalmas napok állnak Széles Iza előtt: a „9 ½ randi” főcímdalával sikert arató ifjú énekesnő most maga is kamera elé áll. Iza ezúttal a „Made in Hungária” című filmben szerepel, (amelynek, akárcsak az említett alkotásnak, Neményi Ádám a producere).

- Nagyon feldob a hamarosan kezdődő forgatás – meséli. – Persze, kellően izgatott vagyok, még akkor is, ha a filmben is egy énekesnőt kell alakítanom… A Cha-cha-chat fogom előadni és táncolok is, holott ilyet még nem énekeltem. Szerintem különleges hangulatú mozi lesz. Engem mindig lenyűgözött, ahogy Fenyő Miklós megtalálta a hangot a közönséggel! Szerintem egészen különleges, nagyszerű egyéniség!

Iza életében talán még ennél is nagyobb jelentőségű hír, hogy hamarosan megjelenhet az első nagylemeze: a Universal nemcsak felfigyelt tehetségére, hanem már a szerződést is megkötötték. A különlegesen dallamos lemez várhatóan ősszel kerülhet a boltokba.


 

COMET 2008

2008. május 5.

Hétfőn bemutatta a VIVA a COMET 2008 hat kategóriájának jelöltjeit. Indulhat a szavazás, kezdődhet a találgatás, drukkolhatsz kedvenceidnek!

Az Olimpia évében nemcsak a sportolóink készülnek megmérettetni erejüket, hanem a magyar zeneszakma kiválóságai is megküzdenek a legjobbnak járó elismerésért.
A VIVA COMET-díj immár nyolcadik éve a hazai popszakma legnagyobb volumenű elismerése, és egyben az elmúlt egy év zenei terméseinek megünneplése egy gigantikus showműsor és VIP-parti keretében. Ahogy a hazai élsportolók számára az olimpiai érmek, úgy a hazai előadók és együttesek számára a VIVA COMET-díj jelenti a visszaigazolást, hogy megérte életüket egy álomnak szentelni. >>


 

Széles Izabella: Derűs búcsú a Megasztártól


A Megasztár első kiesője a Hungáriát nem tartja szerencsés választásnak, pedig Fenyő még meg is látogatta a fiatalokat, hogy elmagyarázza, miről szólnak a jampis számok, ki volt a Séróbáró, Rongyláb Jenő és Bibap Lulu. A legjobb, legtehetségesebb csapattag kilétére vonatkozó kérdés elől ügyesen kitért. A győztesre van ugyan tippje, de megtartja magának, nem fecseg. A "remélem, még lesz alkalmam bizonyítani" fogadkozás eddig a kínos kudarcot vallott magyar futballisták sajátja volt, de Izabella is bedobta.

Te ezt kudarcnak érzed, hogy kiestél?

- Nekem ez nem kudarc, inkább tanultam belőle, így tudok fejlődni majd a későbbiekben.

Milyen volt kiesni? Nem sajnáltad?

- Sajnáltam, a többiek miatt, de még lesz lehetőségem énekelni, hiszen itt vannak a keddenkénti megasztáros klubkoncertek, és a nyáron a turné is.

Milyen a Megasztár-ban a légkör?

- Nagyon jó, szerettem ott lenni a házban, de elég fárasztó a sok program. Nem panaszkodom, mert megérte, mivel azt csinálhattam, amit szeretek.>>

Ajánlott oldalak:

Rendezvényszervezés